Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Klik hier voor meer informatie

Via Organica

Via Organica biologisch kippenvoer


Het biologische kippenvoer van Via Organica wordt in Nederland geproduceerd van 100% plantaardige grondstoffen die vrij zijn van kunstmatige kleurstoffen en genetisch gemodificeerde zaden. 

Het belangrijkste kenmerk van Bia Organica is de nadruk die ligt op een gezonde kip en niet op een hoge leg-productie. Een gezonde kip legt op zijn tijd een lekker ei. Kortom met de Via Organica biologische kippenvoeders heeft u het ideale voer voor een biologisch ei van uw eigen kippen!

Alle voeding is speciaal voor kippen en kuikens, zowel van grote als kleine rassen.

Het assortiment van Via Organica bestaat uit Biologische legkorrels, Biologische scharrelmix, Biologisch scharrelgraan en Biologische kuikenmix.

Bio legkorrels


Geschikt voor alle soorten kippen. De Bio legkorrels bestaan uit een samengestelde korrel met een speciale grootte waardoor zowel grote kippen als kleine kippen zoals krielkippen deze korrel kunnen eten. Door de samengestelde korrel is selectief eten uitgesloten.
De legkorrels zijn een volledige voeding voor je kippen, samengesteld uit een rijke variatie bio grondstoffen van de hoogste kwaliteit. De uitgebalanceerde samenstelling stelt het welzijn van de kippen voorop en biedt de hennen alle noodzakelijke voedingstoffen voor het leggen van smakelijke eieren met een prachtige okergele dooierkleur.

Bio Scharrelmix


Een complete gemengde voeding voor alle soorten kippen die juist het scharrelen extra stimuleert. De voeding heeft een middel grove structuur waardoor zowel krielkippen hem kunnen eten als grote kippen. De mix bevat naast de granen ook zonnebloempitten.

Bio Scharrelgraan


Uitermate geschikt voor het aanvullen van de voeding aan het einde van de dag. Dit gemengde scharrelgraan bevat geen scherpe zaden zoals gerst, haver en boekweit, het bestaat uit gemengde granen met gebroken maïs en met zonnepitten.
Als je dit voer eind van de dag in het buitenverblijf strooit dan bevorder je het natuurlijke scharrelgedrag en daarnaast gaan de kippen zo met volle kroppen de nacht in.
Het bio scharrelgraan is aanvullende voeding voor kippen, maar ook geschikt voor fazanten, pauwen, eenden, andere watervogels en sierhoenders.

Bio Kuikenmix


Voor kuikens vanaf de eerste levensweek tot ongeveer 20 weken is de Bio kuikenmix geschikt. De kuikenopgroeimix bevat alles wat zowel jonge als oudere kuikens nodig hebben voor een gezonde groei. De mix bevat geen scherpe zaden en heeft een fijne structuur. Door de diversiteit stimuleert het bij de kuikens het natuurlijke scharrelgedrag en het helpt bij het ontwikkelen van de spiermaag voor de mengeling van hele en gebroken zaden.
Tevens zorgt deze combinatie voor een gelijkmatige en natuurlijke groei van de kuikens.

Via Organica biologisch kippenvoer kopen


Eet een heerlijk gezond en biologisch ei van je eigen kippen met Via Organica biologisch kippenvoer. Voer wat bekend staat om zijn hoge kwaliteit, de 100% plantaardige ingrediënten en het belang van een gezonde kip voorop stelt.
Gezonde voeding voor gezonde kippen.
Op Dtails.nl vind je de biologische producten van Via Organica. Bestel nu online en ontvang het gezonde voer voor jouw kippen snel en voordelig in huis.

Voor vragen staan onze vakbekwame medewerkers graag voor je klaar. Je kunt ze bereiken op 035-6931092 en via info@dtails.nl

Weergegeven:
Sorteer op:

Via Organica Bio Kuikenopgroeimix - 12.5 kilo

Via Organica Bio KuikenopgroeimixBiologische kuikenopgroeimix zonder scherpe zaden van jonge en..

€18,50 Excl. BTW: €16,97

Via Organica Bio Kuikenopgroeimix - 4 kilo

Via Organica Bio KuikenopgroeimixBiologische kuikenopgroeimix zonder scherpe zaden van jonge en..

€8,95 Excl. BTW: €8,21

Via Organica Bio Legkorrels - 12.5 kilo

Via Organica Bio LegkorrelsBiologische legkorrels met 3 mm doorsnede voor kippen.Een biologisch eitj..

€15,50 Excl. BTW: €14,22

Via Organica Bio Legkorrels - 4 kilo

Via Organica Bio LegkorrelsBiologische legkorrels met 3 mm doorsnede voor kippen.Een biologisch eitj..

€7,50 Excl. BTW: €6,88

Via Organica Bio Scharrelgraan - 12.5 kilo

Via Organica Bio ScharrelgraanBiologische scharrelgraan zonder scherpe zaden voor kippen.Een bi..

€14,95 Excl. BTW: €13,72

Via Organica Bio Scharrelgraan - 4 kilo

Via Organica Bio ScharrelgraanBiologische scharrelgraan zonder scherpe zaden voor kippen.Een bi..

€7,50 Excl. BTW: €6,88

Via Organica Bio Scharrelmix - 12.5 kilo

Via Organica Bio ScharrelmixBiologische scharrelmix met een middelgrove structuur voor kippen.E..

€17,50 Excl. BTW: €16,06

Via Organica Bio Scharrelmix - 4 kilo

Via Organica Bio ScharrelmixBiologische scharrelmix met een middelgrove structuur voor kippen.E..

€8,50 Excl. BTW: €7,80

De waardering van www.dtails.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 3095 reviews.