Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.

Acana hondenvoeding

Acana hondenvoeding

Acana hondenvoeding

Elk Acana hondenvoer brokje waar ook ter wereld verkocht is ten alle tijden bereid in de gecertificeerde keukens in Morinville, Alberta, te Canada.

De Biologically Appropriate voeding bevat geen uit bulk verwerkte grondstoffen of ingrediënten maar maakt juist gebruik van ingrediënten die duurzaam binnen de regio zijn gefokt en/of gevangen door mensen die ze kennen en vertrouwen, gekeurd 'geschikt voor menselijke consumptie ", en vervolgens iedere dag vers geleverd aan de deur van de Acana hondenvoeding keuken.

- ACANA HERITAGE voeding is 
rijk aan VERS spiervlees, VERS orgaanvlees en VERS eetbaar bot van scharrelkip en kalkoen en hele scharrel eieren van lokale prairie boerderijen, samen met in het wild gevangen bot uit North Vancouver Island - alles geleverd in VERSE Whole Prey™ variaties om uw hond volledig te voeden.

- ACANA SINGLES is een betrouwbare voeding op basis van 1 eiwitbron. De Acana single source hondenvoeding kan ingezet worden als eliminatiedieet met de keus tussen lam of varken als eiwitbron. Later dit jaar komt daar eend bij als keuze. 

Als er lam (of varken) op de zak staat is zowel het spiervlees, orgaanvlees als het vet van het lam (of varken) en wordt er verder geen enkele dierlijke eiwitbron gebruikt.

- ACANA REGIONALS is een geheel graanvrije hondenvoeding. In plaats van granen wordt er gebruik gemaakt van regionale groenten, fruit en kruiden - waaronder organische zeegroenten om het metabolisme te verbeteren. Het framboos blad en goudsbloem om het spijsverteringskanaal te ondersteunen.


Acana is vers bereide voeding en maakt GEEN gebruik van kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen of genetisch gemodificeerde ingrediënten.
Een geopende zak voeding is maximaal 4 tot 6 weken houdbaar. Houdt hier rekening mee bij de aanschaf van de zak en koop het juiste formaat.

Er zijn geen producten in deze categorie.

De waardering van www.dtails.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 2411 reviews.