Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Klik hier voor meer informatie

Bedenktijd

Bedenktijd/retour:

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 21 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 

U kunt annuleren door een mail te sturen naar info@dtails.nl of door gebruik te maken van het modelformulier herroepingsrecht op onze site.

Uitgebreidere informatie over retourneren leest u hier.


Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons via info@dtails.nl.
Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.


Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.
Mocht dit niet meer mogelijk zijn dan kunnen wij redelijkerwijs kosten in rekening brengen voor het opnieuw verzenden.
Dit zal nooit meer zijn dan onze eigen pakketkosten.De waardering van www.dtails.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 3095 reviews.